Personer med funksjonsnedsettelse

Personer med funksjonsnedsettelse har større risiko for generelle helseproblemer, lavere utdanning og inntekt, lavere deltagelse i sosialt liv og arbeidsliv blant annet. Like fullt mangler mye faktakunnskap.

Gjennom 2018 og 2019 har SSB derfor gjennomført et prosjekt for å vurdere om offentlige registre kan brukes til å identifisere personer med funksjonsnedsettelse. I 2020 kommer SSB med den første offisielle levekårsstatistikken for enkelte grupper funksjonshemmede. Vi håper at det å få flere fakta på bordet kan gi oss flere argumenter i kampen for funksjonshemmedes rettigheter!
https://www.ssb.no/…/utredning-av-ny-levekarsstatistikk-for…

Dette innlegget ble publisert i FFO Sentralt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *