Seminar FN-konvensjonen CRPD

I dag har vi vært på Stortinget og holdt seminar om FN-konvensjonen om funksjonshemmedes menneskerettigheter (CRPD) for opposisjonen. Takk for invitasjonen Lise Christoffersen! Vi håper dere sitter igjen med stikkord som selvbestemmelse, ikke-diskriminering, deltakelse og likestilling. Funksjonshemmede må med i mangfoldet og vi vil ha likestilling, ikke bare likeverd.
Det er på høy tid!

Er stolt over å få jobbe sammen med de flinke folkene i arbeidsgruppa, som har utarbeidet skyggerapporten til FN-konvensjonen om funksjonshemmedes menneskerettigheter (CRPD). Idag har vi vært på Stortinget og holdt seminar om konvensjonen for opposisjonen. Takk for invitasjonen Lise Christoffersen! Vi håper dere sitter igjen med stikkord som selvbestemmelse, ikke-diskriminering, deltakelse og likestilling. Funksjonshemmede må med i mangfoldet og vi vil ha likestilling, ikke bare likeverd. 

#CRPD #Likestilling
#NothingAboutUsWithoutUs

Dette innlegget ble publisert i FFO Sentralt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *